Dina pengar förtjänar bättre!

Hos Alpcot är det enkelt att börja spara. Du får tillgång till ett av Sveriges största rabatterade fondtorg, aktiehandel, beslutsstöd och så mycket mer. Ditt sparande skyddas förstås av statlig insättningsgaranti och investerarskydd.

Sparande är enkelt hos Alpcot

Vi tycker sparande ska vara både enkelt och roligt. För att du ska uppnå dina sparmål erbjuder vi ett brett produktutbud och tipsar löpande om förslag och strategier som kan förbättra förutsättningarna för att du ska nå dina sparmål. Alpcot är trendsättare på sparandemarknaden. Vi var först med att återbetala dolda fondprovisioner, och vi erbjuder idag ett av Sveriges största rabatterade fondtorg, och vi kommer fortsätta bryta ny mark och utmana gamla sanningar. Utöver vårt fondtorg kan du spara i aktier direkt i vår kundportal. Självklart erbjuder vi även algoritmbaserad orderläggning för de som vill handla aktier som professionella aktörer.

Starta sparande

Starta ditt sparande med tre enkla steg!

Det har aldrig varit enklare att börja spara. Öppna ett investeringssparkonto (ISK) eller en vanlig depå med BankID på två minuter. Sedan kan du göra en engångsinsättning, starta ett månadssparande eller flytta ditt befintliga sparande till Alpcot. Innan du flyttar ett befintligt sparande till Alpcot kan du använda avgiftsanalysen för att se hur mycket du sparar i avgifter genom att flytta sparandet. Du kan även öppna en kapitalförsäkring om du kontaktar vår kundsupport.

1

Välj sparande

  • Välj fonder/aktier
  • Ta hjälp av portföljbyggaren
2

Välj kontotyp

  • Investeringssparkonto
  • Vanlig depå
  • Depåförsäkring
3

Sätt in pengar

  • Banköverföring
  • Bankgiro

Investera som ett proffs!

Alpcot använder sig av modern portföljteori för att hjälpa dig investera smartare. Bygg en portfölj från grunden med hjälp av Alpcots sökverktyg på fondtorget. Du kan även välja våra modellportföljer i portföljbyggaren™ och anpassa portföljerna som du själv finner lämpligt. När du tycker att det är dags möblera om i din portfölj kan du enkelt och snabbt göra det genom Alpcots unika portföljbytesverktyg som har automatiserat alla fondtransaktioner. Om du inte vill sköta ditt sparande själv, kan du ta hjälp av Alpcots Private Banking eller koppla ditt sparande till en portföljförvaltning. Vid portföljförvaltning är det vi som förvaltar ditt sparande inom de ramar du angett och du kan hela tiden följa hur sparandet utvecklas.

Testa portföljbyggaren

Se hur mycket mer ditt sparande växer

Att få tillbaka fondrabatten kommer över tid göra en stor skillnad för ditt sparkapital.

Loading...

Alpcots fonder

Alpcots systerbolag Alpcot Capital Management Ltd förvaltar två fonder som säljs i Sverige, Alpcot Equities och Alpcot Fixed Income. Alpcots egna fonder säljs som ett komplement till alla övriga investeringsprodukter på marknaden.

Alpcot Equities är en aktivt förvaltad aktiefond som direktinvesterar i aktier med global inriktning. Investeringsstrategin bygger på att investera i bolag med starkt momentum i såväl vinst som försäljning, som har ett positivt revideringsstöd, samt som uppvisar relativ prisstyrka. Alpcot Fixed Income har som mål att generera långsiktig värdestegring åt sina andelsägare genom att investera i en väldiversifierad portfölj med exponering mot globala räntebärande värdepapper. 

Alpcot Equities D

Utveckling:

1 mån
+4,12 %
3 mån
+7,47 %
i år
+25,86 %

Alpcot Fixed Income D

Utveckling:

1 mån
+2,10 %
3 mån
+0,79 %
i år
+5,06 %